söndag 31 augusti 2008

Solnedgång över havet och ett kort med ny stämpel.

Nu är ännu en helg över och snart är det dags att gå och lägga sig inför en ny arbetsvecka.
Denna helgen har jag och Morgan mest varit ute i naturen, fotograferat och njutit av stillheten och det vackra vädret. I fredags kväll åkte vi ut till havet och satte oss vid klipporna och såg på solnedgången, så vackert! När vi gick där på klipporna såg vi att det stod något inskrivet på berget...naturistbad. Jaha, då vet man vart man ska ta vägen nästa sommar ifall lusten att bada naken infaller sig....
I fredags hade postis med sig mina nya stämplar från Stämpelboden. Jättefina!!
Eftersom min stora dotter älskar älv-stämplarna så gjorde jag ett försenat grattis-kort till henne och sedan tog vi en sväng dit igår. Jag har ju barnvaktat hennes råtta ett par månader och nu tyckte jag att Maja inte skulle behöva frestas mer att välta buren och ta sig en mumsbit...så Natalie fick råttan tillbaka och en utlovad kamera i försenad present av Morgan och hans mamma.
Gå förresten gärna in på Natalies blogg och lämna ett litet avtryck...det är inte så många som hittar dit och hennes foton från The Studio blev jättefina.

Ha en fin vecka!

mia


7 kommentarer:

Tina sa...

Älvan är lite lik Nathalie!:)
Vackert kort!
Hur har dagen varit?

Anonym sa...

Det blev en lyckad fototurné ju, många fina kort fick vi också. Jag vet ju att du har betydligt fler fina kort att visa upp från utflykten i fredags & i söndags. Jag väntar med spänning på att få se flera. Vi hade ju lite otur med att Borås Djurpark stängde så tidigt så vi inte hann se på elefantungen. Du lyckades ju även pyssla ihop ett fint grattiskort även att tiden blev knapp...
Hoppas du har det bra min solstråle! ;)
Kram
Morgan

http://lottafruh.blogg.se sa...

Visst är det skönt att komma ut i naturen, vi har varit i kantarellskogen och fick massor av äckliga älgflugor i håret, brrr...men lite kantareller blev det ivarjefall! Ditt älvkort är jättefint och visst är hon och älvan lika! Jättesnygga kort!
Ha det så kul på mässa, jag kommer inte, det blev USA istället och det ska bli kul det med! Hade verkligen sett fram emot att få träffa dej, ska du till Partille på mässan där?
Ha det fint!
Kram,
Lotta/ FruH

Anita/AniLi sa...

Läser här att du ska till mässan. Då ses vi där!?

Anonym sa...

Hej vacker!
Jag väntar med spänning på att du ska lägga upp lite kort från våran promenad då vi letade efter svamp dock hittade vi ju inga ätbara men du hade ju din kamera med och du förevigade ju lite skogsmotiv.
Kram
Morgan

Lena sa...

Wow en sån härlig solnedgång! Brukar vara svårt att få dom att fastna på kort. Kul att du tittat förbi i min blogg, blev lite nyfiken, hur har du hittat mig? :)

Anonym sa...

hej mamma =) tack så jätte mycket för kortet. det var jätte fint=)..

Älskar dig mamma.
Kram