onsdag 10 september 2008

Höstfärger, saxofonlir och julkort!

Nu är hösten här för att stanna. På morgonen är det kallt i luften och bilrutorna är immiga innan fläkten har spridit varm luft på dem. I motsats till många av mina vänner så älskar jag hösten!! Färgerna, rusket, blåst och mörker...att få kura in sig i myströjan och tända ljus, dricka en varm kopp te och släppa allt vad beachkropp och badstränder heter...underbart!
Min nioåriga dotter har börjat spela saxofon i höst. Efter att ha varit med på första lektionen insåg jag att det var bäst att informera närmsta grannen om att det kommer att låta en del från hennes rum i fortsättningen, tur att vi har en väldigt vänlig och förstående granne =)
Än så länge har Nicole bara spelat två gånger men hon är jätteduktig på att få ton och bara intresset håller i sig så ser jag fram emot att få gå på många blåskonserter i framtiden.
Hösten är också en utmärkt tid för pyssel. Höstkort och julkort i varma mustiga färger. Jag har utökat min julkortssamling med ett par alster.
Jag har provat på att göra ett vattenfallskort. Hittade en beskrivning inne hos Kat och det var enkelt och roligt!


Ett julkort med stjärngossestämpel som jag köpt på tradera (Skogstokiga rubberstamps).
Lussebullen är också en stämpel från samma ställe. Den gröna bakgrunden är gjord med impressdynor och vatten och texten är utskriven på datorn.


Det var allt för denna gången. Nu ska jag sätta mig vid pysselbordet en stund.

Varma höstkramar
mia


5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fint inlägg du gjort, du visar fina kort både fotografier och pysselkort. Dina kort visar verkligen höstens färger & det blev riktigt tjusiga macrokort du fick till. Kortet på "N" blev ju också väldans bra tycker jag, det blev ju värsta konsertstämningen, nästan så jag hör Saxofonens ljud ända hit. Enligt mig tycker jag att du behandlar din kamera som ett riktigt proffs nu. -Kul!
Dina pysselprojekt är som vanligt underbara att se på och projekten är enligt mig mycket fina och trevliga att titta på. Som jag alltid sagt till dig så är det fantastiskt att titta på ditt sätt att hantera och blanda färgerna. -Jättefint!
Väntar alltid med spänning på nästa projekt.
Kram
Mojje

Tina sa...

Hur i all sin dar ska jag få till en kommentar som mäter sig med föregående ?
Hmm....nix! Det går inte!
Korten är otroligt vackra!!!
Vilka färger! Hösten är vacker,dat kan man inte komma ifrån. MEN - jag tycker inte om regnblåst. Urk !
Ha en härlig helg! Kram på dig

Ammi sa...

Vilka läckra kort, skogstokiga stämplarna är ju hur fina som helst, så snyggt färglagt :-)! Ammi

Anki sa...

Vilka superfina kort + jag tycker verkligen om dina foton också!
Vackert!
Ha en härlig söndag!
Anki

Jessica sa...

Vilka vackra foton :-) Korten är också jättefina :-)