söndag 10 augusti 2008

Lägerliv, födelsedagsbarn och vinnare av min utmaning.

Ja då var vi hemma igen från lägret och jag har hunnit med att tvätta kläder och sovsäckar. Det har varit roliga dagar även om vädret var lite omväxlande. Båda flickorna var väldigt nöjda och mycket trötta när vi kom hem i onsdags kväll. Här kommer några bilder från lägret.
Flickorna metade och fick en del fina fiskar, bla aborre...

Trinity paddlar kanot.


...och det gör Nicole med.

Äventyrsdag med tävlingar och en linbanetur över sjön.

Trinity pustar ut vid lägerelden...

...och äter en alldeles nygrillad marshmallow.
Efter att vi kom hem från lägret har vi tillbringat resterande dagar i stallet med hästskötning och ridning. Igår fyllde Nicole 9 år (då var vi inte i stallet) och vi firade henne på morgonen med den sedvanliga födelsedagsbrickan med ljus, lite godsaker och paket till det ljuvliga soundet av nyvakna falska stämmor av "ja må hon leva". Detta året lyckades vi nog ta varsin falsk tonart alla fyra... ;)

Presenterna blev lyckade och idag tog Nicole med sig sitt nya födelsedags-ridspö till stallet. Jag och Morgan hade parkerat vårt fika i klubbhuset men dörren stod öppen en stund och då passade getterna på att bryta sig in i vår påse och sätta i sig en chokladkaka som vi hade med oss...inte undra på att de inte ville ha moroten som en liten pojke hade med sig för att mata dem med...
Nu är tiden ute för att vara med i min duschdraperi-utmaning och med tanke på det stora antalet deltagare så blev det en spännande lottning utav segrare....nä, så var det ju inte. En deltagare antog utmaningen och får därmed också det utlovade priset, Grattis Veronica!!
Det är mycket som ska hinnas med så här i semestertider så jag förstår er som inte haft tid/lust att vara med. Jag återkommer säkert med nya utmaningar någon annan gång.
För min del är nu semestern slut och imorgon ringer klockan 05.00. Jag jobbar en vecka och sedan har jag en femte semestervecka eftersom min minsta börjar i förskoleklass och min största fyller tjugo år. Min son byter även skola och börjar högstadiet så det är en del grejer på gång i vecka 34.
Ha en fin vecka!
//mia

5 kommentarer:

Veronica sa...

Tjohooo trallallalla!!!!!
Ja.....det var ju ingen större rusning till denna utmaning...
men jag är glad att jag ställde upp och VANN!!
Kommer definitivt hålla utkik när du kommer med nya utmaningar!

Marie/bat3 sa...

Åh, så synd att jag glömde utav tävlingen, jag hade en digital LO på G. om jag fått iväg det hade jag haft 50% chans till vinst, hur ofta är oddsen så bra...

Bilden vid lägerelden såg det ut som flickan håller i en orm, men sedan såg jag att det bara var något i bakgrunden.

Natti, natti!

Anonym sa...

Hahaha... getter är roliga ;) jag hade också vägrat morot om jag ätit choklad!

Fina bilder också!

Ha en fin dag!

//M

http://lottafruh.blogg.se sa...

Hej igen vännen! Skönt att vara tillbaka till datan och se vad du har haft för dej för skoj! Detdär med koridning blev jag lite avvis på minsann.....
Lägerliv är minnen för livet och det har ju ni fått med fiske, kanoting, lägereld och allt annat som hör till, härligt!!
Jag är glad för att vi inte har getter i vårat stall, dom äter ju allt - fast jag hade en get när jag växte upp....
Ha det superbäst!
KRAMAR,
Lotta/ FruH

Linnea sa...

vad fin bild du har. ^^