måndag 18 augusti 2008

Julkortsproduktionen har börjat!

Hejsan alla bloggläsare!

Nu har jag gjort min första arbetsvecka efter långledigheten och denna veckan har jag semester igen för att organisera in barnen i skolan samt fira min stora dotter som fyller 20 år!!


På onsdag ska jag och Natalie åka till Göteborg på en sån där "make-over" som The Studio ringer runt och erbjuder alldeles gratis. Vi ska vara där klockan 15.30, osminkade med några par ombyteströjor i bagaget och bli stylade och fotograferade. Min stora tös fullkomligt äääälskar att modella medans hennes morsa är precis tvärtom, jag är inte fotograferings-vänlig för fem öre utan blir hemsk på kort. Det ska faktiskt bli lite spännande...öh, och troligtvis skrattretande... att se resultatet av våran mor-dotter dag. Efter stylingen blir det en god middag någonstans som en liten avslutning på firandet.


Lotta FruH har tilldelat mig ännu en award, söting du gör mig sååå glad! Återkommer med vem som ska få nomineringen av mig...
Nu har jag kommit igång med julkorts-tillverkningen. Jag och Morgan har blivit tillfrågade om att vara med på Allianskyrkan i Oskarshamn's utställning i oktober. Morgan skall visa några av sina fotografier och jag skall demonstrera scrapbooking, Kul!! Till denna dag skall jag även ha med mig julkort (och ev andra kort) till försäljning så därför kommer tillverkningen igång tidigt.
Jag har smugit igång lite med ett julklappskort och ett vanligt julkort.
Imorgon är det skolstart här i Uddevalla och idag har vi varit runt och inhandlat bänkpapper, pennfack och lite nya kläder inför den stora dagen. Det är extra pirrigt för Trinity som börjar förskoleklass och Lucas som börjar högstadiet på ny skola.

Ha en fin vecka!
//mia3 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte snyggt o lycka till på fotograferingen

Puck

Marie/Bat3 sa...

Läcker groda!

Lian sa...

Låter jättehärligt med mor-o dotter-dag hos TheStudio, själv är jag snyggast bakom kameran ;oD
Vilka underbara kort *suck* det är det enda med julen jag gillar så är det att göra julkort.
NÄR...när är det ni ska vara i Oskarshamn??? Bor ju inte så väldans långt därifrån (ja eller mormor iaf *s*

Nu ska jag kika vidare inne hos dig i ditt trevliga krypin.
Kram Lian