onsdag 2 juli 2008

Denna ska bli min på lördag!!Nu har jag äntligen hittat en fysisk butik som har en Canon S5 i lager, undanlagd och klar för hämtning! Det är ju ingen värsting-kamera i en proffs-fotografs ögon men för mig passar den alldeles perfekt. På lördag åker jag och Morgan till Göteborg för att inhandla kameran och då blir det säkert en liten tur på stan också skulle jag tro... En fototurné för att prova blir det ju naturligtvis innan helgen är över.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, blir skoj att åka till Göteborg i helgen, fast som jag alltid sagt så spelar det ingen roll var jag är med dig det är alltid roligt. Jag förmodar att det blir mycket fotografering i helgen, bäst jag laddar upp mina batterier. Jag är säker på att S5 är ett mycket bra val. Jag längtar till Fredag nuuuu!
Kram
/Morgan

Mona sa...

Den kameran blir säkert hur bra som helst, hoppas du får en himla trevlig dag i Göteborg..å lycka till med kameran.

Mona//

jeja sa...

Kikar tillbaka och säger grattis till den nya kameran! Min är en EOS 400D, och jag är supernöjd med den. Jag har precis bara börjat utforska alla finesser, men så långt är den helt fantastisk.

Kram Jenny

Anonym sa...

Men vad roligt! Grattis Mia! Jag är säker på att du och Morgan kommer ha roligt tillsammans med fotografering - tro mig. Jag och Terje har alltid roligt, fortfarande efter sex år. :))

Ha en fin kväll!

//M