måndag 2 juni 2008

studentbeställningar

Hej på er!
Nu var det länge sedan jag uppdaterade här på bloggen. Jag har varit ganska trött på kvällarna eftersom jag börjat med nya arbetsuppgifter på jobbet och sedan har jag haft en del att göra med att hjälpa till att stansa ut bokstäver till student-skyltar.
Underbart att solen har värmt oss den gångna veckan! Vi har varit iväg vid vatten hela helgen och barnen har badat och plockat havsdjur av olika slag.

Jag har även hunnit med ett par kort-beställningar till min (numera fd) chef inför examen. Hon ville ha två examenskort med lite anknytning till utbildningen; en affärsjurist och en arbetsterapeut...huh, inte precis de lättaste teman som finns (kan tillägga att jag skrotade ett par utkast och var på väg att ge upp....) men till slut kom jag på att jag kunde skriva ämnena på bokryggarna på fe-stämpeln som pluggar koncentrerat. Sedan insåg jag att man såg ju inga bokryggar. Fastän jag tycker att stämpeln är snyggast med orginalböckerna så var jag tvungen att klippa bort dem och sätta fén på en annan hög med böcker, men förutom det blev jag nöjd med resultatet. Det andra kortet är exakt likadant förutom ämnesvalen och namnet på tagen.
Nu ska jag sätta igång med lite andra pysselprojekt som har hopat sig i huvudet, kul!!

Ha en trevlig kväll i värmen!
//mia

3 kommentarer:

Anonym sa...

Javisst, det visste jag väl att det skulle bli fina kort. Vackra glada färger med blommor, precis som det ska vara på sin examen. Absolut lyckat enligt mig! Även att det var lite "motigt" för dig i början så tvivlade jag aldrig på att du skulle ge upp projektet. Det där med vara enveten du vet..hmm
Love you!
Kram
mojje

mia.t sa...

Hmmm, hur menar du "tvivlade jag aldrig på att du skulle ge upp projektet"...? *fniss*

kram mia

Anonym sa...

För en kort stund hade ju du gett upp projektet men den stunden blev väldigt väldigt kort precis som jag räknat ut, du var ju igång på några röda igen...-goding!
Du är alltid bäst! ;)
mojje