onsdag 25 juni 2008

Midsommar i Oskarshamn och en kul LOSå var man då åter på plats på jobbet igen efter några sköna lediga dagar, vi var lediga både torsdag och fredag. Torsdagen tillbringade vi på Emaus i hästsköteri-branchen och på eftermiddagen packade vi med Maja i bilen och satte av mot Oskarshamn.Midsommaraftonen var vi hos Morgans mamma på lunch och sedan var det grillning på kvällen med Morgans syrra och kompisar. Trinity hade en blomsterkrans i håret som jag till slut lyckades knåpa ihop med hjälp av mycket sytråd... Jag fick även ihop hennes hår i två flätor, Trinity är en riktig liten princess-tjej och jag gör så gott jag kan med håruppsättningar och kransbinderi, jag är verkligen urkass på sånt där och har alltid varit lite av en "pojkflicka" själv, men än så länge är Trin nöjd och tycker att mamma är bäst på nästan allt ;)


Lördag eftermiddag var vi på en udde som kallas Ernemar och flög med drake, matade svanar och jagade fisk och ekorrar med kamera och håv.
I söndags åkte vi tillbaka till Uddevalla igen och sedan dess har jag arbetat på att få den här LO'n färdig. Tagen har jag gjort vid ett annat tillfälle men ville gärna använda den till nåt kul...ja resultatet blev jag faktiskt riktigt nöjd med.


Idag har jag varit riktigt trött på jobbet och det har varit riktigt mycket att göra. Klockan tolv inatt ringde min stora tös Natalie från Hawaii och hade lite panik eftersom bankomaten just bestämt sig för att låsa fast hennes visa-kort. Jag gruffade några obegripliga fraser från drömmarnas värld men efter att ha vaknat till ringde jag upp henne igen och kollade läget, hon hade hittat ett nummer att ringa till så någon var på väg för att operera automaten i jakt på kortet. Tur!! Det är lite jobbigt att försöka hjälpa till att lösa problem på andra sidan jordklotet, dessutom med tolv timmars skillnad i tid, tur att hon är driftig min stora princessa, minsann brås hon inte på mor sin!!

Tidig sänggång blir det för mig, ha en trevlig onsdags-kväll!

Kram mia

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vacker, vi hade en mysig midsommar även att vädret stundtals inte var på våran sida. Jag tror nog vi får göra en fisketurné inom kort igen dom lyckades ju få ihop en rejäl fångst. Det var även roligt att se dig jaga ekorren med kameran i högsta hugg, du har talang för fotografering. -Kul! Det blev ju en lyckad LO även så, absolut ytterligare ett tjusigt pysselprojekt från dig. Jag hoppas att du lyckas ta igen några timmars sömn, imorgon är imorgon....var rädd om dig! Kram Morgan

http://lottafruh.blogg.se sa...

Skönt att höra att det finns ännu en som inte är någon talang på att göra kransar. Mina tjejer har fått ha flätor med nedstuckna rodedenronblommor i....missade väl den kursen med kransbindning och skubbade knäna någon annanstans...
Verkar som ni haft en härlig helg!
Skönt att ha driftiga ungdomar, men dom har nog att brås på tor du inte! Hästlivet är ljuvligt, vi har varit i stallet hela eftermiddagen och vad avkopplande det är!
Ha det jättebra!
Kramisar,
Lotta/ FruH

ps. Din LO är störtcool med många charmiga detaljer och färgval!

Tina sa...

Ett väldigt "Nicolskt" kort ! : ))
Skitbra helt enkelt !
See you monday !