torsdag 19 juni 2008

Hej på er!

Förra fredagen var det skolavslutning för barnen i Uddevalla och i Bokenäs skola firades 50-års jubileum. Barnen bjöd på en härlig show med flera sånger jag aldrig hört förut. Min Nicole sjöng solo och jag var pirrigt stolt när jag hörde henne .

Min stora tjej var hemma och var också med och lyssnade. Sedan åkte vi till Mc Donalds och åt lunch. Eftermiddagen tillbringades på Emaus med hästsköteri.

På lördagen var det dags för scrapmara i Alingsås och jag och Morgan tog med oss småtjejerna dit. Det blev mycket pysslande (i alla fall för tjejernas del), god mat, trevligt sällskap och mycket inspiration. Jättekul!

Natalie och Lucas väntade på att Pappa skulle hämta dem för att åka till Stockholm och invänta flygning till Hawaii (planet skulle gå på söndagsmorgonen).

Efter mycket letande efter Lucas pass och fem timmars försening på Arlanda kom de iväg till farfar. Jag har fått mail-rapport om att de är på plats och har roligt.

Det är alltid pirrigt att skicka barnen själva på en så lång resa (sex veckor till Hawaii) även om de har åkt några gånger nu och är riktigt resvana.

Denna veckan har jag jobbat tre dagar och fortsatt att lära mig mitt nya arbetsområde, det känns som att en del saker börjar klarna lite men en lång väg kvar att gå.

Jag har också en massa halvfärdiga pysselprojekt som upptar hela köket, dels från maran förra helgen och dels sådant som jag håller på med till Svensk Scrapbookings midsommarcrop.
Ett färdigt kort finns i alla fall att visa och är till en utmaning där det gäller att kombinera ett paperpiecing-motiv med stämplade motiv. Så här blev mitt kort!Vill ni så gå gärna in på forumet och rösta! Nu är det snart dags för mig och tjejerna att åka till Emaus i regnet och sedan styr vi autopiloten mot Oskarshamn för att fira midsommar där tillsammans med Morgan och hans släkt. Ha en underbar midsommarhelg allihop!!

Kram mia

2 kommentarer:

http://lottafruh.blogg.se sa...

Vilken häftigt kort! Verkar som det var toppen i Alsingsås! Verkar som Hawaii är ett bra ställe att ha sommarlov på om man vill ha sol,
värme och bad - låter alldeles underbart fast jag förstår om det känns tomt för dej!
Ha en underbar Midsommarhelg Mia!
Karnar,
Lotta/ FruH

Anonym sa...

Urläckert kort
Kul med masken i äpplet ,din fantasi är det inget fel på..:-)
Tack för senast o hoppas att du hade trevligt på maran,jag hann inte riktigt med att umgås som jag hade önskat men det går väl fler tåg o nästa gång tycker jag att vi skall ha 2 dagar .
Midsommarkramar från Puck