onsdag 4 juni 2008

En varm dag på jobbet och en ny LO.

Hej på er!

Idag har det varit en riktigt varm och svettig dag på jobbet med ganska mycket att göra. Vi har haft en Glasleverantör på besök och sedan har vi letat upp en bil som skulle till kulörmatchning (en mätning för att se att bilen har rätt nyans på lacken). Jag börjar få hyfsad kläm på hur man mixtrar med olika saldoflyttar och dylikt i datasystemet men det är fortfarande mycket som bara är ett enda stort blurr i huvudet.
Ikväll har jag förverkligat en av mina idéer till en LO och fått användning av några småsaker som jag hittade i en jättemysig presentaffär i Kalmar för två veckor sedan (madonnabilden och korset), de passar liksom in på en LO om Italien. För övrigt så finns allt jag använt att köpa på Stämpelboden i Alingsås.
En liten närbild på korset som jag knutit fast i ett pappersband, snörat i den håliga, beiga cardstocken. Jag använde dabbers i snow cap och espresso för att matcha rosen i pappret och på ena sidan chalkade jag i italienska färger. Jag har många fina bilder från Italien som jag hoppas kunna scrappa snart, tiden räcker aldrig riktigt till allt man vill göra...någon som känner igen det?
Nu ska jag sätta igång att baka kolakakor som jag skall ha med mig till jobbet imorgon.
Ha en fin fortsättning på kvällen!
//mia

1 kommentar:

http://lottafruh.blogg.se sa...

Detdär med kolakakor låter smaskens och passar min figur á la beach08....jag är ett riktigt kakmonster! Din LO är jättefin och jag gillar verkligen alla dina fina genomtänkta detaljer! SÅÅÅ snygg!
Ha det bäst!
Kram i massor,
Lotta/ FruH