lördag 26 april 2008

Två födelsedagar och ett kort.

Igår fyllde Lucas 13 år och jag och tjejerna grattade honom på morgonen innan skolan. I paketen fanns ett nintendo ds lite, en adapter (eftersom jag köpt konsolen i USA) och filmen Surf's up. På vinden stod även en ny cykel.
Lucas blev väldigt glad för sina presenter och hans småsystrar fick "ärva" de gamla spelkonsolerna.
Idag fyller Morgan år och han fick också paket av mig på morgonen. En polermaskin till bilen blev det så nu vet han vems jobb det blir att vaxa och polera våra bilar i sommar ;) Jag tror att hans syrra var spekulant på en vaxning också (ja, av hennes bil alltså...). Dagen har vi tillbringat med att botanisera våra "stammis-affärer" i Göteborg och vi avslutade med en god middag.


När vi kom hem satt Morgan vid datorn en stund och lekte med Photo shop medan jag gjorde ett kort med lite nyinköpta stämplar och stansar. Jag hämtade även ut Magnolias klubb-paket idag så det fanns en del nytt att leka med för min del också. I Göteborg köpte jag qk-fåglarna, inkidotexten, tre promarkers och lite annat småplock. Vi köpte även var sin tröja men mest av allt var vi där för att gå runt och titta. En mysig dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ett sånt underbart vårkort!! Du är sååå duktig! Kram Susanne