tisdag 15 april 2008

En härlig dag när skolan är stängd.

Så där, nu har vi kommit hem från våran utflykt till Emaus och jag har hunnit få mitt projekt färdigt, ett litet album till Lucas där han kan skriva in alla sina koder till olika strategispel som han spelar på nätet. Här kommer några bilder från dagen.
Lucas placerade sig uppe i skogen och täljde pilar till sin egengjorda pilbåge. Det blev bra pilar som kunde susa iväg riktigt långt in bland träden.
Nicole och Trinity red varv efter varv på hästarna under den timmen som ridningen var igång.
Här har vi Nicole på en av hästarna.

Här är Trinity, som efter minst sex varv på andra hästar äntligen stod i tur för favvisen. Det första hon sa när hon kom tillbaka var "mamma, det känns som att detta är den största häst som finns" och sedan hoppade hon av alldeles själv *hiuhh*Så här blev Lucas "kod-bok", han tyckte den blev riktigt cool...eller "morsan, den äger" sagt med en blivande tonårings vokabulär (han blir tretton om drygt en vecka...)


Nu väntar bara en kvällsmacka och sedan blir det säng-rutiner inför kommande skola och arbete.
6 kommentarer:

mojje sa...

Ja, det ser ut som det blev en härlig dag därborta. Absolut bara glada miner. Kort och projekt blev väldans fina i vanlig ordning såklart...Härligt höra allt är väl!
Snart är det halvtid.. ;)
Kram

stina ~maräng~ sa...

Så kul att han blev nöjd med kod-boken. Sk*tläcker, tycker jag!
*haha* visst har de härliga uttryck - här hemma säger sonen (snart 8 år) att en sak som är dålig är "sugig" och när det är lite bättre än "äger" så är det "värsta bra".
Kram! Stina

ulrika_m sa...

Vilken superbra idé med kodbok! Kanonsnygg och tuff också. Det blir absolut varsin sån till alla familjemedlemmar, snarast! Tusen tack för din söta kommentare på min blogg! :)

Anonym sa...

Den blev verkligen coooool!!
Kram Susanne

Anonym sa...

den blev ju JÄTTE fin mamma !

När ska du göra en sådan liknande till mig då?

mia.t sa...

Vet du, om du får tillgång till mina pysselgrejor så kan du göra en minst lika fin själv ;)