söndag 27 april 2008

Nybytta däck och en scrappad tag.

Idag har jag och Morgan varit hos min "pappa" i Vänersnäs och satt på mina sommardäck. Han har en sån där mutterdragare så det går riktigt snabbt. Eftersom vi alla tre fyllt år den närmsta månaden så hade vi med en blomma och en trisslott samt mycket goda wienerbröd att smaska på till kaffet.
Sedan åkte vi en sväng upp till minneslunden och satte några vackra blommor där till mamma. Hennes födelsedag var också igår. Det är sju år sedan hon lämnade oss (samma år hon skulle fylla 50) och det känns konstigt att tiden går så otroligt fort, det är fortfarande väldigt tomt ibland.
Jag tänker ibland på hur oförutsägbart livet är och att vi egentligen inte vet vad som väntar runt gryningen, då känns två små ord på den här tagen som en bra påminnelse att njuta av varje dag och ta tillfället i akt att visa kärlek till människor runt omkring...

5 kommentarer:

Lotta sa...

Grattis får jag säga till dig.....du blev vinnaren i min pif-utlottning. Maila mig din adress så ska jag få iväg din vinst nu i veckan. humle_dumle_6@hotmail.com är min mailadress.

Härlig tags du har gjort, toksnygg:)

Lena50 sa...

Så fina och sanna ord, du skrivit, man måste ta vara på varann och visa kärlek...

http://lottafruh.blogg.se sa...

Håller med dej till fullo om dina ord, carpe diem på din tjusiga tag!
Man vet aldrig vad livet har i beredskap, det kan ändras så fort,så fort. Min pappa dog för 2½
år sedan efter ett snabbt sjukdomsförlopp, men det känns avlägset när vi besöker "hans" minnselund, livet rullar ju på ändå. Här försöker vi njuta när vi kan, tex fika med en häst.....
Vi verkar ha mycket gemensamt och jag har fnissat åt din brösthistoria lite emallanåt!
Ha det så fint!
Kramen,
Lotta/ FruH

jenny (e.j.m) sa...

Sitter här på min rast på jobbet och surfar runt på din blogg!
Vilka fina och inspirerande alster du gör.
Här fanns det mycket fint att vila ögonen på=)
Jättefint receptkort, kort och tags, böcker etc.

//Jenny

erica sa...

Åh, så mycket fint det fanns här inne :D. Den här tagen är jättefin och jag älskar verkligen ATC:n med katten...helt underbar!