lördag 19 april 2008

En härlig dag i solen!

Idag har det varit en härligt solig dag här i Uddevalla och vi har haft full aktivitet. På förmiddagen åkte jag och Nicole till Musikskolan, för de hade "öppet hus" med möjlighet att prova på instrumenten. Jag fick tipset av en fröken på fritids som tycker att jag har en väldigt musikalisk och tonsäker dotter (hon brukar plinka lite på pianot i skolan).
Nu blev det inte piano som Nicole ansökte om till hösten utan det visade sig att hon var riktigt sugen på att spela något blåsinstrument och gissa om hon var superduktig!! Hon fick fina, starka ljud i både trumpet och tuba...men saxofon, DET var hennes grej det!! Jag fick se en uppvisning som gjorde att det tårades i ögonen, både av stolthet och av skratt. Vilken tjej!! Hon hade hela stilen som man ska ha när man spelar saxofon och när vi åkte hem var hon så glad och uppspelt och pratade bara om saxofonen som hon önskar sig när hon fyller nio i augusti (övertid....)

Sedan packade jag, Morgan och tjejerna (Lucas är hos pappa i helgen) picknickkorg med korv, bröd och fikabröd och gav oss iväg upp på Hunneberg för att grilla och vara i skog och mark några timmar. Här kommer några härliga bilder därifrån.
Visst ser det härligt ut!! När vi kom hem igen så hade jag tvätt-tid och under tiden gjorde jag färdigt det här kortet.


På detta kortet har jag använt mig av stämplar ifrån Stämpelboden och de är målade med distresser. Bakgrunden har jag färgat med impressfärger som jag svampat på pappret och sedan sprayat med lite vatten. En hank från ett par gamla jeans har jag monterat dit med en kedja och bokstavstagsen är utskurna i Silhouetten och färgade med impresser. Ett grattiskort till en blivande tonåring...?

Nu väntar sängen på mig och imorgon blir det en tur till emaus igen för tjejerna vill rida.

Sov gott!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill med ha kort av dig mamma gör några till mig, detta kortet va jätte snyggt =)

mia.t sa...

Du får väl lägga en liten kortbeställning ;)Tack för allt beröm sötnos....

Anonym sa...

Rockigt häftigt kort, som är störtcoolt! Låter som en toppenutflykt med korvgrillning!
Vår äldsta tös spelar gitarr och går på gymnasiets musiktillägg och den yngsta besökte musikskolans
"öppethus" förra året, gör som din tjej, fast vår grabbar en fiol och är som född med den......Härlig känsla när de hittar så rätt!
Ha det fint!
Kramar,
Lotta/ FruH
( som är nyfiken på vilka Suzy T du fastnar för....)