söndag 28 december 2008

"Julafton" med barnen

Nu har jag och Morgan åkt tvärs över landet igen och landat på västkusten. Vi åkte igår eftermiddag med bilen fullastad med katt, julklappar och gran. En del förbipasserande tittade lite konstigt när vi hade en stor gran tvärs igenom bilen så här efter jul, men för mig är det inte någon riktig stämning utan gran och eftersom julfirandet med barnen inte blev förrän nu efter jul så fick granen komma in senare.
Barnen kom idag vid sjutiden och då stod granen där, pyntad och klar med julklapparna liggandes under. De flesta dekorationerna i vår gran har en liten historia eller tanke och i år utökades samlingen av ett Eiffeltorn med tomteluva. Den här snögubben är en utav några dekorationer som jag samlat på mig ifrån USA.
Innan julklappsutdelningen testade jag julklapps-stativet i kombination med självutlösaren på kameran och tog detta kort på hela gänget. Kolla in jättekorgen med godis som vi fick av min pappa i julklapp.... många kilo godis i den.
Det blev många roliga foton på barnen när de öppnade sina paket... så här nöjd blev Lucas med att få Vargbröder4 och Trinity blev glad över filmen med Nicke Nyfiken.


Och är man en nybliven Singstar-stjärna så ser man ut så här....


Barnen blev riktigt nöjda med sina julklappar och har varit fullt sysselsatta fram tills nu med dem. Nicole har filat på sångtexterna med värsta schlagerrösten och Trinity har lekt affär med sin nya plastmat. Lucas har pillat lite med sin nya mobiltelefon och målat några Warhammer-skelett. Imorgon ska vi bege oss ut i rea-trängseln lite och handla upp julklappspengar och presentkort.
Ja just det, annandagen var ju jag och Morgan på bio och såg Australia. Den filmen får definitivt en plats på min Topp-10-lista!!
Godnatt på er!2 kommentarer:

Marie/bat3 sa...

Jennifer fick också ett Mic set till sin och brosans Playstation 3 i julklapp. Det blev många roliga sång dueller :-)

Ibland lät de som någon torterade en katt. ha, ha, ha

Vi hade ingen gran i år, vi hade möblerat om i våras och nu fanns det ingen plats för granen. Vi har istället en fin gran lampa med pälor som substitut i år.

Svärfar hade också lite trångt, hans lösning finns till beskådning på min blogg. Vi var där på julafton - Annandagen.

Det är så roligt att se glada ansikten...

http://lottafruh.blogg.se sa...

GOTT NYTT 2009 Mia! Vad härligt att se dina glada barn och självklart ska man ha julgran!
Min är turkos =me like) och övriga familjens en mer normal!
Tur att ni ändå fraktade granen i "rätt" årstid - men du skulle sett folk när vi körde med en skyltdocka i bilen.....
Hoppas att vi får njuta av många fina alster från dej även detta år
och att vi får ett härligt DT-år ihop!
Skulle även vara roligt att träffas
igen, det var så kul!
KRAMAR,
Lotta/ FruH