onsdag 17 december 2008

Cool-sötaste tärnan och mera Eiffel.

Nu är luciahelgen förbi och nedräkningen mot jul fortsätter i rasande takt.
På Bokenäs skola är det treorna som lussar så i år var det Nicoles tur att vara med.
Hon fick även visa upp sina saxofontalanger med Blinka Lilla Stjärna. Åh, jag tycker det är ett sånt fräckt instrument! Hon är så duktig mammas lilla prinsessa.

På begäran kommer här åtminstonne en bild till från Paris-resan, även denna bild på Eiffeltornet. Fotot är taget uppe på taket av det stora varuhuset LaFayette.
Allt på det varuhuset var så dyrt så det enda jag köpte var en burk med kakor och en stor kasse i nåt tjockare plastaktigt material, typ IKEA's superbraiga kassar....fast denna kostade 50 spänn istället för 5. Det var i alla fall roligt att bara gå omkring och titta på alla saker.

Snart lägger jag upp mera bilder så håll utkik!
Kram Mia
5 kommentarer:

Marie/bat3 sa...

En otrolig historia:

Min bror berättade om en tur som bolaget han kör åt i USA. Han hämtade upp passagerarna kl. 23.00 efter halva sträckan bytte man chaufför, brosan fick sova på hotell och invänta bussena återkomst. Näst följande morgon anlände de till New York för att julhandla på kvällen var det så dax att åka tillbaka till Ohio. Han frågade några damer om de längtade till nästa års julshopping resa "Nej, vi kommer aldrig göra om det". Det var bara fyra män med på resan...

En kvinna hade en Super stor resväska som var tom, den släpade hon runt med hela dagen och fylld vart efter hon handlade.

Essmo sa...

Åh vilket söt & duktig Lucia! =)

Superfint kort på eiffeltornet, skulle oxå vilja åka till Paris...

Hoppas allt är bra,
kramar K.

Anonym sa...

Bra bilder, härligt att se det börjar komma upp lite mera bilder från Paris också. Jag tycker det här kortet på Eiffeltornet är alldeles underbart fantastiskt fint! -Kul!
Morgan

Gunilla sa...

Vilken söt o cool tärna. Den första tärnan jag ser som spelar saxofon.

God jul till er alla Mia!

Kram

Anita/AniLi sa...

Ville bara önska dig en GOD JUL!
Kram/Anita