söndag 7 december 2008

Hemma igen!

Hej allihop!

Nu är jag hemma igen efter fyra dagar i Paris och jag är trött och mycket nöjd. Mina franska-kunskaper behöver fräschas upp betydligt har jag förstått men lite hjälp har vi haft av den knaggliga skolfranskan trots allt. Det blir ingen utförlig rapport ikväll utan jag nöjer mig med en bild från fredagens besök vid La Tour Eiffel, vackert upplyst i mörkret.

Nu ska jag bara stöka undan lite av packningen och sedan blir det sängen för mig och imorgon återgår livet till det vanliga. Borta bra men hemma bäst....trots allt!

Kram på er och bra början på veckan.
Mia

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj oj oj, välkommen hem vacker! Vilken ljuvlig bild du börjar med att visa, verkligen kanon. Underbart ljus och härlig komposition tycker jag -verkligen stämningsfull. Jag är säker på att du har många mera fina bilder att visa, kul att resan gått bra och det känns härligt att ha dig "hemma" igen. Hoppas du får en liten mjukstart på jobbet efter resan.
Var rädd om dig!
Puss puss
Morgan

Anonym sa...

Jag blir lite avis faktiskt... Paris... Fast har man problem med flygrädsla så får man skylla sig själv. ;) Men kanske kommer det en dag då jag vågar sätta mig på ett flyg igen. Har inte åkt flyg sen september 2005. Första flygresan nånsin, ensam dessutom, plus att det var ett datum som 11 september... sen var det flyg igen, man skulle ju hem också och den redan var inte kul. Det ruskade hela tiden... sen dess har jag inte rest med flygplan.

Din bild är suverän! Läcker!

Ha en fin vecka!

Anonym sa...

Vilket ursnyggt foto!!! Välkommen hem! Kram Susanne

rackarungen sa...

Vackert foto!!.. Härligt blått sken..

Jag önskar oxå jag kunde åka till Paris.. sambon har sagt att om han ska fria, så ska han göra det i Eiffeltornet...

Tack för kommentaren till mina CC alster.. Ska nu kika på dina..

Ha det gott!!

Marie/bat3 sa...

Läcker bild! Ser riktigt frostigt och vintrig ut!

Du har väll inte missat att du fått en ny award ;-)