torsdag 11 december 2008

Hejsan på er! Jag har fått awards från tre supergoa pysseltjejer. Den första med pumporna har både min mysig DT-kompis LottaFruH och härliga Pandurotjejen KreativaKat förärat mig, supertack!!Award nummer två har jag fått från en häftig kvinna i Västerås, nämligen Bat3. Tack Marie för en jätteläcker award!

Eftersom reglerna är likadana för båda så lägger jag in dem en gång...


1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.

2. Länka till personen du fick den ifrån.

3. Nominera 5 st andra. (Och hur lätt är det då??? Finns en miljon inspirerande bloggar)

4. Länka till dem i inlägget.

5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.

Jag tycker att det finns så otroligt många härliga människor därute i bloggvärlden som inspirerar men denna gången vill jag ge dessa awarder till er som kikar in här hos mig och lämnar små avtryck på olika sätt. Jag uppskattar er så mycket!!

Här kommer ytterligare ett foto från min och Natalies resa, vad vore väl en resa till Paris utan en karikatyr... Jag kan säga att det färdiga resultatet blev sååå bra! Efter att ha gjort färdigt bilden så tyckte konstnären att nu var det mammas tur att bli avbildad men så blev det inte!

Ha en fortsatt trevlig vecka så hoppas jag att jag snart hinner med att pyssla ihop några kort och kanske några layouter med fransk känsla att visa er!

//mia

3 kommentarer:

http://lottafruh.blogg.se sa...

Å, ljuvliga Paris - det är underbart där! Kan knappt inte ett ord på franska, men har klarat oss ganska bra med spanska och då texter, öppna, stäng, upp, ner osv... Hoppas att ni njöt i fulla drag av alla byggnader och atmosfären och du tog många bilder att scrappa med!
Ha en toppenfin Luciahelg!
Kram,
Lotta/ FruH (som inte heller ville bli avmålad...)

Mona sa...

Hejhopp..

Sitter åter igen här på din sida och scrollar fram och tillbaka, läser, tittar och funderar...vad jag funderar på, jo, din bild, den lilla till höger, du är så attans lik någon och det gör mig nästan vansinnig att inte komma på vem! Hm...funderar vidare..
Natti/Mona

Anonym sa...

Hörru vacker!
Jag tycker allt att du kan bjuda på lite mera bilder från Paris! :) Jag vet ju att du har mängders med tjusiga bilder därifrån nu ju!
Roligt att Natalie blev nöjd med sitt porträtt och det verkar som ni blev nöjda med resan i totalhet också.
Kram
Morgan