lördag 15 november 2008

Julkort åt Hobbyhuset och en färgglad morgon.

Hejsan alla blogg-vänner!
Igår kväll satt jag och gjorde färdigt ett DT-kort med en av de härliga Sarah Kay-stämplarna.
Det har kommit in massor med fint i Hobbyhusets shop, bla de härliga sammetslöven från Prima. Papper från Maja Design och Petaloo blommor är några andra godbitar.
Detta kortet är gjort med stämplar, papper, band och löv från Hobbyhuset. Det enda jag lagt till från mina gömmor är swirlen, som jag använt ganska frikostigt runt kanterna, och ett spänne från Nunn Design. Motivet är målat med distresser och Brilliance-dynor.
Nu på morgonen har jag och Trinity varit ute en sväng på Torp för att titta efter julklappar till hennes syskon och vi gick in på Partaj för att kolla in lite Warhammer-figurer och färger till brorsan. Medans jag tittade på figur-paketen så inventerade T färgen, lite för närgånget, eftersom hon öppnade burkarna för att se hur nyansen såg ut. En av burkarna innehöll en färg som hette Blue Ink och det var just det...Ink, vilket innebar att när man öppnade burken skvalpade halva innehållet ut. Resten av shoppingturen fick vänta för när vi gick ut från Partaj såg det ut som om någon tagit ett gammalt kalkyleringspapper och dragit över både mig och lilltösen för vi var väldigt blå på fingrar och kläder... Ja, så kan det gå. Trinity sitter just nu i badet och jag har gnuggat både fingrar och kläder med Ta Bort men en klänning fick gå i soporna.
Ha en fortsatt trevlig lördag och du...glöm inte att ta en lott i mitt föregående inlägg, det är en fin hemlig vinst som väntar den som vinner med både högt och lågt kallori-innehåll.
Kram Mia

3 kommentarer:

Eva sa...

Din Sarah stämpel är ju jättebra tryck, jättefint kort!

Anonym sa...

Oj, vilket underbart julkort du gjort, inte klokt vad du levererar fina pysselsaker. Varje gång du visar något nytt hamnar det på min favoritlista. Du borde kalla dig konstnär absolut! Ljuvligt målat och ljuvligt monterat tillsammans med fina detaljer och band. Mycket fint!
Jag tänker på dig! ;)
Kram Kram
Morgan

PETRASO sa...

Tjoo hoo du har vunnit hos norska Elina!!!!!!