söndag 30 november 2008

1:a advent och ett bidrag till CC'n

Idag är det första advent och nedräkningen till jul har börjat på allvar.
Gårdagens pyssel på skolan gick bra och 400 lotter blev sålda med väldig fart. Vi tog också ett gäng lotter och Trinity vann ett pysselpaket från Panduro, Nicole vann ett bokpaket (bra julklappar) och Morgan vann ett presentkort på en timmes uteritt på islandshästar =)
Själv vann jag ingenting men jag skulle tro att jag får följa med på uteritten ändå.
Tjejerna var flitiga bland pysselborden och gjorde julkort, marsipanfigurer och dekorerade ljus. Nicole gjorde fem stycken kronljus och fyra av dem fick jag lov att sätta i adventsljusstaken, snyggt!!
När vi kom hem från skolan så satte jag igång med ett tävlingsbidrag till Cybercropen och så här blev mitt monokromatiska julkort.
Nu har Morgan åkt hem till Oskarshamn och tagit med sig Maja för att passa henne åt mig.
På torsdag åker jag nämligen till Paris i fyra dagar tillsammans med min största dotter Natalie!!
Hon har gett mig den resan i julklapp!! Det låg även 50 euro med i kuvertet som lite fickpengar, vilken julklapp...vilken dotter!!! Vi kommer att få superkul, det är jag helt säker på.

Nu ska jag försöka hinna med ytterligare något tävlingsbidrag innan cropen är över för den här gången. Ha en riktigt fin adventskväll!

Au revoir mes amis!
Kram Mia
2 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev som vanligt en lyckad helg med allt vi gjorde, roligt hade vi. Det är väl självklart att vi ska åka till islandshästarna tillsammans, vi har ju pratat om det många gånger och nu har vi ju en anledning att åka dit presentkortet måste ju användas. Man är ju smålänning du vet! :D
Maja är på plats och mat har hon fått av alla de sorter så hon kommer nog sova gott inatt efter resan också. Att jag tycker korten är fina vet du ju redan, jag hade ju fördelen att se dom "live".
Tack för denna helgen vacker!
Kram & Puss
Morgan

Marie/bat3 sa...

Här fanns en massa fint att titta på!

Bon voyage!