söndag 18 oktober 2009

Morgondimma och inspirationsalster för Countryscrap.

Imorse när jag vaknade låg dimman tät över havet och jag och Morgan tog våra kameror och begav oss ut för att andas frisk morgonluft.
Dessa bilder är några av de som jag knäppte...
Vindöbron i lite kuslig skepnad..

från bryggan och ut mot havet....

skönt att vara två.....
---------
Jag har även knåpat med en del pyssel under veckan, bland annat så var det ju mingelkväll hos Countryscrap i torsdags och då demade jag små papperspåsar att ge bort små gåvor i.
Det var ett gäng glada pysslare som kom ut till butiken och de gjorde jättefina påsar, men ni får hålla till godo med att se två av mina...

Konstfull påse...

Julig påse....
-----------------------

Som tack för hjälpen fick jag ett underbart stämpelset med Tim Holtz stämplar av Susanne och satte genast igång med att prova dem. Resultatet blev ett julkort, där jag stämplat loss ordentligt i kanterna på kortet och även använt en hel del glitter och distresser.


Hoppas att söndagskvällen blir skön och avkopplande och att arbetsveckan börjar bra.

Kram på er!

Mia


lördag 17 oktober 2009

Mera Candy!

Wow, mera godsaker! Denna candy hittar du här.

torsdag 15 oktober 2009

Vilken Candy!!!!

Kolla in de här supertjusiga julstämplarna från Motivet!!!
Just nu har man chans att vinna dem och om inte turen är med mig så lär plånboken bli lite lättare för jag ser några snyggingar som jag bara MÅSTE ha!!

tisdag 13 oktober 2009

Två dagar kvar!!

Nu har jag precis kommit in från en liten promenad som jag och Maja tog i skogen. Hon älskar att vara ute och skulle gärna springa fritt men efter att vi förlorat en älskad katt så har jag och barnen bestämt att Maja bara får vara ute i koppel.
Man ser så många överkörda katter längs vägarna och den risken vill vi inte ta.
På torsdag är det mingelkväll på Countryscrap mellan 18 och 20 och jag hoppas det kommer många glada pysslare. Själv skall jag vara där och kommer att dema lite "Make and Take".
Här kommer en liten smygtitt på vad ni kommer att kunna göra....


Jag hoppas bilderna kittlar nyfikenheten och att ni kommer ut till Stenshult och gör mig sällskap på torsdag. Det kommer att finnas en del smaskiga erbjudanden i butiken och massor av nyheter har kommit in.
Vi ses!!
Kram Mia


tisdag 6 oktober 2009

Rimfrost....

Jag älskar månaden Oktober! När mörkret sänker sig och stormen yr, man kan krypa in i en varm kofta, tända ett ljus och läsa en god bok i mysfåtöljen.

måndag 5 oktober 2009

Födelsedags-CC på Svensk Scrapbooking!

På onsdag drar detta skojiga igång och jag hoppas verkligen att jag kan ta mig tid att vara med.