söndag 20 september 2009

Wow, vilken dag i Oskarshamn!!

I helgen har jag varit på Oskarsscrappen i Oskarshamn och pysslat ihop med ett 30-tal härliga, otroligt duktiga tjejer. Jag och Susanne åkte dit på fredagkvällen, med Countryscraps hela sortiment i bagaget, och på lördagen var själva träffen. Förutom Countryscrap fanns även Hannas Pysselstuga på plats.
Jag fick så otroligt mycket inspiration under dagen och det var så roligt att träffa flera av de goa tjejerna från förra pysselträffen i våras. Kolla gärna mina länkar för där finns mycket snyggt att inspireras av.
----------------------------
This weekend I've been to Oskarshamn to meet up with around 30 other women, to craft and have fun. I also helped Susanne with the Store during the day and there was another store there as well, Hannas Pysselstuga.
I got so inspired during the day and it was so much fun to see some of the girls from last time I was there. Check out my links for some really great inspiration!
---------------------
Denna layout gjorde jag under dagen och nästan allt material kommer från Countryscrap (utom liiiite som jag inhandlade hos Hanna....) Fotot har Morgan tagit på Öland och jag tycker att det är ett otroligt vackert foto (han är så duktig på att se vackra kompositioner) Kika in hos honom och se flera underbara foton.
---------
This layout I made during the day and almost all the material comes from Countryscrap (except a few things that I bought from Hanna). The picture is taken by Morgan and I love it (and him....) very much. Check out his blogg for some more fantastic photos.
Nu ska jag sätta mig vid scrapbordet och lyssna på "Kristina från Duvemåla" på cd och fortsätta på en annan layout som jag började med igår, också denna med ett foto av Morgan.
På återseende och ha en riktigt bra start på nästa vecka!
-----------------
Now I'm going to continue on another layout that I started on yesterday, featuring another picture taken by Morgan.
See you all soon!
Kram Mia

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker layouten blev riktigt fin, den gör bilden rättvis! Hoppas du får en fin vecka!
Kram
Morgan

Eva J sa...

Underbar Lo!!! Härliga natur färger som passar fotot perfekt. Fotot är också himla snyggt önskar jag själv vore en bra fotograf. Sen ett stort tack till dig också för det var ju en jättetrevlig dag i lördags och mycket roligt att handla i båda butikerna.
Ha en skön vecka
Eva / Eviebee

Essmo sa...

Åh va mycket fint du har gjort sedan jag var in å kika sist. Denna layouten är ju underbar! Låter som om ni hade en riktigt kul träff.
Hoppas allt är bra annars?!
kram kram!

HannasPysselstuga sa...

Tack för i lördags!! Vet du...jag hade med mig Pepparkaksstämplarna från Inkido, de låg under de andra stämplarna..jag letade som en dåre efter dem när jag kom imorse (trodde att jag glömt dem på skrivbordet,,,men där var de ju ej) Så då hittade jag dem i korgen..där de hade legat hela tiden...Hoppas vi ses snart! Kram kram Hanna

Ulle sa...

Vilken vacker LO, verkligen harmonisk!