söndag 4 januari 2009

DT-album, familjeglädje och Jag har vunnit!!

Nu är det nya året här och julstressen har lagt sig. Strax innan jul fick jag ett clearalbum av Cia på Hobbyhuset och jag har valt att summera de fyra adventsveckorna 2008 i detta lilla album.
Den första veckan i advent bakade hela familjen pepparkakor. Några av dem dekorerade vi sedan med kristyr.
Söndagen den andra advent kom jag och Natalie hem från våran fyra dagar långa resa till Paris och bilden är tagen framför Notre Dame.


Veckan därpå var Lucia och eftersom det är treorna som lussar på Bokenäs skola var min Nicole med som saxofon-spelande tärna =) Jag var så stolt när jag tittade och lyssnade på min goa nioåring, hon både sjunger och spelar med stor glädje och skicklighet.

Efter att det fjärde ljuset tänts så kommer då äntligen dagen som alla väntar på med spänning och mycket hemlighetsmakeri...Julafton!! Barnen blev så nöjda över sina julklappar.

Alla papper, stämplar, blommor, brads och band kommer från Hobbyhusets shop. Som ni kanske ser så har giraffen fått sig en tomteluva och blommorna har blivit klippta och färgade för att passa in i sammanhanget. Har även blingat en del med glitterlim, mist och lite annat smått och gott ifrån mina gömmor...

Igår kväll hade vi en Singstar-duell med hela gänget och fastän både Morgan och Lucas var MYCKET skeptiska till att visa sina sångtalanger så dröjde det inte så länge förrän de rycktes med av våra glada (falska...) stämmor och en del tävlingsiver. Vi tjoade och sjöng så att golvet vibrerade hos våra grannar ovanpå ;)Vid 23-tiden drog jag mig ur tävlingen och hamnade istället på Whiff Of Joy's release-party på Paper Craft Planet. De hade både ett forum på engelska och ett på tyska och jag fastnade inne på den tyska....huh, så ringrostig jag är! WOJ lottade, natten till ära, ut två stämplar varje kvart under timmen till midnatt och det gällde att snabbt(läs; först) svara på en fråga om WOJ.
Sista kvarten vann ...JAG!!!! Tjoho, en alldeles nysläppt stämpel med en åsna med ballonger och en stämpel med en blomsterbukett är på väg hem till mig *glad*
Lucas blev förresten segrare i singstar...han har riktigt bra röst den pojken =)
Kram på er!
Mia


7 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, summeringen av alla dessa helger blev riktigt bra. Nyår var helt okej också och det verkade som alla var nöjda med nyårsfirandet. Fast en sak är säker någon SingStartalang är jag verkligen inte men men...roligt var det iaf! Roligt att du lyckades vinna stämplarna och jag ser fram emot ett 1:a kort gjort med "låtsashästen". :) -Kul! Jag tycker Clearalbumet blev alla tiders en lagom och fin berättelse blev det i både bilder och kreationer. Hoppas du mår bäst vacker!
Varm kram!
Morgan

Essmo sa...

WOW! Vilket snyggt album ! Måste testa att scrappa ett nån gång..=)

& grattis till vinsten av stämpeln! Va glad man blir när man vinner, eller hur!

Ha det finemang !
kram!

Marie/bat3 sa...

Grattis!

Vi har oxå haft duell med Jennifer, hon kom på att hon kunde nynna i rätt tonläge, då hon inte hann med att läsa texten, då var i chanslösa... Nu har hon övat in några låtar som hon nästan kan hela texten på. Det får bli en ny duell snart igen. Rock- On!

Angela sa...

Vilket fint album, som ett litet konstverk!

bollebygdsbo sa...

Kul att titta in här hos dig.
tack för länkningen till kig - alltid roligt när någon lägger en länk på sin sida. Därför gör jag så hos mig också med din sida. *ler:

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Olala...vicke snyggt album du skapat!
Ni verkar haft en härlig julhelg oxå!
Önskar dej ett härligt & kreativt 2009
Kraaam

Tiggy sa...

Vad tjusigt albumet blev. :)