onsdag 29 oktober 2008

Några julkort, kanonkula och Stort Tack!

Här kommer några julkort jag gjort den senaste tiden.
Först ut är ett kort med en bakgrund gjord av brun och guldig mist. Jag lade några qk-snöstjärnor på pappret när jag sprayade för att få ett mönster och sedan har jag stämplat en Prima-swirl i hörnen. Tjejen är från Stämpelboden, målad med distresser och brilliancedyna (tips från Camilla på Magnolia, Tack). Kortstommen är Basic Grey från en gammal kollektion.
Detta kortet tog en stund att pilla ihop. Jag har skurit ut rutor i storlek 4X4 cm som jag stämplat med delar av julmotiv från Penny Black, Hänglar, Badanka och Magnolia. Även dessa motiv målade med distresser och brilliance-dyna och kanterna har jag skrapat och hackat samt chalkat med Dark Brown. Här och där har jag även lite Liquid Pearl och Glace och sedan har jag limmat alla rutorna på ett prickit MME-papper innan montering på själva kortstommen.

Det sista kortet är betydligt enklare. En stämpel från Stämpelbodens "Packat och klart" som jag monterat på dubbla papper och Fåglarna är Stampendous (silhouette songbirds). Texten är Tiny Alphas från Making Memories.

Denna veckan är det höstlov för mig och barnen och idag tog vi en sväng till badhuset. Tyvärr så inföll min "fruntimmersvecka" så jag fick nöja mig med att stå vid kanten och titta på barnen när de plaskade och lekte. Nicole ville gärna visa att hon lärt sig att slå en "framåtvolt" från kanten så jag kom bort för att beundra, både en, två och tre gånger. Mot slutet av voltandet blev hon lite okoncentrerad (eller full i sjutton...hmm...?) och istället för ett lätt slurp ner i vattnet blev det istället ett kabooom, varvid mamma (=jag) stod som en dränkt katt vid kanten (och en och annan förälder med vett att sitta på betryggande avstånd från bassängen fnittrade lätt...morr)

Jag hann torka innan det var dags att åka hem vilket var skönt eftersom vi denna dag tog bussen istället för bilen.

Innan jag slutar mitt inlägg vill jag bara säga Stooort Tack för alla gratulationer och goa kommentarer jag fått den senaste tiden!! Jag uppskattar er jättemycket!

Stor Kram på er!
Mia


12 kommentarer:

mojje sa...

Som vanligt en fröjd för ögat att titta på dina kort, du verkar ha haft bra fart på pysslandet också. Du har hunnit med att få ihop ett helt gäng ju. Alla är fina såklart, men jag gillade den med rutorna. En rolig idé som jag inte riktigt fattade när du pratade om den så jag väntade med spänning på resultatet. Alla är vackert målade i vanlig ordning och noga gjorda. Jag sitter och funderar på vad ditt nästa pysselprojekt blir, kanske kan jag få en ledtråd lite senare.
Var rädd om dig!
Kram
Morgan

Anita/AniLi sa...

Håller med, verkligen fina kort! Ja, den med rutorna var bara så läcker! Kanske får jag lifta den idéen? Kramar

Anonym sa...

så jätte fina kort ,gillade kortet med rutorna xtra mycket.
hälsn puck

Marie/bat3 sa...

Fin, fina kort. Läckert det med rutor tycker jag.

Ylwa sa...

Vilka fina julkort!! Det med alla rutorna är ljuvligt.
//Y

Anette sa...

åh, det där kortet med massa rutor var sååå fint. stor liftvarning på den ;o)

ha det så bra!

LisaLiA sa...

Jätte fina kort!Kortet med rutorna var bara såå läckert! =) // häls. från Lisa

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Det kortet med rutorna var asläckert.

http://lottafruh.blogg.se sa...

Detdär kabommet hade jag velat se...haha du bjöd nog andra besökare i simhallen på dags goda skratt ( å mitt med...).
Dina kort är jättefina, det funkade ju bra med en utstansad flinga med, snyggt! Ditt rutkort är underbart!
Ja du Drutten å Gena, det var barnprogram det!
Många kramar,
Lotta/ FruH

Ejris sa...

WOW vilka kort det i mitten med fyrkanter himlars läckert!!

Anonym sa...

Oj så mycket fina Julkort du har skapat !!!

Anonym sa...

Åhh vad fina kort! Gillar massor! =) Välommen på besök hos mig! =)

Ha det gott, kram